Tyck till om RIX FM Festival och du har chansen att vinna Viaplay i ett helt år. Det enda du behöver göra är att delta i undersökningen. Delta här

stäng
RIX FM Festival Hemma Hos

Läs mer

Vinn Sveriges hetaste artister hem till dig

I över 20 år har RIX FM Festival turnerat runt om i Sverige och miljontals  svenskar har upplevt konserterna live på plats
Men hur blir det nu då?....

Om inte DU kan komma till RIX FM Festival, får RIX FM Festival komma till dig!
RIX FM Festival -hemma hos - drar ut på turné!

Tänk dig en exklusiv spelning med Sveriges hetaste artister, en minifestival med 2-3 artister i din trädgård, ditt vardagsrum eller på altanen. Vinn RIX FM Festival hemma hos dig med dina närmaste!

Så här tävlar du

Anmäl dig och lyssna efter ditt namn hos RIX MorronZoo varje vardag kl. 7 under tävlingsperioden 10-24 augusti.

RIX MorronZoo ropar upp tre anmälda namn ca klockan 7 varje vardagsmorgon.
För att vinna ska du, om du hör ditt namn, vara först med att ringa in till studion på 90 212. Du kan anmäla dig redan nu och ända fram till 23 augusti 2020.

Viktigt

Viktigt för oss är att följa de befintliga rekommendationerna och restriktionerna som Folkhälsomyndigheterna ger befolkningen. Därför blir detta en turné anpassat till den givna situationen.
Det innebär:

Övrigt

Rekommendationerna och restriktionerna kan ändras när som helst, vilket även kan innebära att  vi måste stoppa turnén, i sådant fall kan vinst dras tillbaka utan kompensation.

Klara Artister

Artister släpps kontinuerligt

Fler artister tillkommer

Sponsorer

Våra sponsorer gör RIX FM Festival Hemma Hos möjlig!

NetOnNet - Snabbt, enkelt och alltid till lagerpris.

TV, Datorer, Telefoni, Gaming, Ljud, Personvård, Hem & hushåll och mycket mer. Smidigt, välj själv om du vill handla på nätet med:

Fri frakt eller Expressfrakt (du kan få det inom 4 timmar, beställ t.ex kl. 12 och hämta det i Instabox kl. 15 (vid mindre paket och om du passerar Insatbox) eller få TV.n hemlevererad redan samma kväll.

Vill du se och hämta dina prylar direkt – åk till någon av våra 27 Lagershopar.

Hemelektronik till lagerpris på nätet eller i Lagershop.

Läs mer

Subway® är världens största snabbmatskedja med fler än 41 000 restauranger i över 100 länder. Subway®-restaurangerna har ett brett utbud av subs, wraps samt sallader och erbjuder gästerna stor valfrihet.

Läs mer

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är.

Läs mer