Tyck till om RIX FM Festival och du har chansen att vinna Viaplay i ett helt år. Det enda du behöver göra är att delta i undersökningen. Delta här

stäng
RIX FM Festival Hemma Hos

Läs mer

RIX FM FESTIVAL - HEMMA HOS

Tävlingen är avslutad. Följ turnén i RIX FM och i våra sociala medier @rixfmfestival, @rixfm, @rixmorronzoo

Viktigt

Viktigt för oss är att följa de befintliga rekommendationerna och restriktionerna som Folkhälsomyndigheterna ger befolkningen. Därför blir detta en turné anpassat till den givna situationen.

Det innebär:

  • God handhygien och håll avstånd
  • Vinnaren inklusive inbjudna får vara max 20 personer.
  • Alla medverkande måste vara friska, helt utan symptom.
  • Jag godkänner att RIX FM har tillgång till spelytan från kl 9:00 på speldagen.
  • Jag tillåter att film och ljud under speldagen, kommer att användas av RIX FM.

Alla restriktioner är enligt FHM rekommendation och kan ändras löpande

Klara Artister

Artister släpps kontinuerligt

Sponsorer

Våra sponsorer gör RIX FM Festival Hemma Hos möjlig!

Subway är världens största snabbmatskedja med fler än 37 000 restauranger i över 100 länder. Subway-restaurangerna har ett brett utbud av subs, wraps samt sallader och erbjuder gästerna stor valfrihet.

Läs mer

Ecowtr tillverkas i Sveriges modernaste vattenfabrik, vi som jobbar här älskar vatten och brinner för vår produkt. Ni kan kallas oss vattennördar. 2019 blev vårt vatten utsett till världens godaste smaksatta vatten, en titel som vi stolt bär med oss i allt vi gör. Vårt vatten är lätt kolsyrat och finns i 8 olika smaker, alla med 100 % naturliga aromer och ekologiska juicer. Smaka skillnaden du också!

Läs mer

En lättare vardag med HomeMaid

Många bollar i luften och järn i elden? Sedan 1997 har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder att få mer tid i vardagen, för det som är viktigt på riktigt: familj, fritid, vila.
Vi är en organisation av kompetenta och serviceorienterade medarbetare med riktiga löner, humana arbetsvillkor och kollektivavtal med Kommunal. Det är viktigt på riktigt — för oss.
Vi hjälper dig med hemstädning, fönsterputsning och mycket annat. Vi kan inte garantera ett stressfritt liv. Men vi kan underlätta vardagen för dig, och skapa förutsättningar för dig att trivas och må bra. Det är det vi kan bäst!
Hör av dig till oss idag så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök, telefon- eller videosamtal där vi tillsammans gör upp en plan för den städhjälp som du vill ha.

Läs mer

Vad som är lagom är högst personligt. Vissa vill ha en skjorta. Andra vill ha en skjorta i varje färg, den sitter ju så bra. Vi prioriterar olika och vi har olika förutsättningar. Inte minst ekonomiskt. För att kunna leva som du vill leva, och ha råd med det, är det viktigt att veta vad som är lagom för dig.

Läs mer

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är.

Läs mer