Tyck till om RIX FM Festival och du har chansen att vinna Viaplay i ett helt år. Det enda du behöver göra är att delta i undersökningen. Delta här

stäng
RIX FM Festival Hemma Hos

Läs mer

RIX FM FESTIVAL SPECIAL - HEMMA HOS LAILA MED MARKOOLIO!

Markoolio har bönat och bett om att få göra en RIX FM FESTIVAL HEMMA HOS -spelning för RIX FM-lyssnarna och nu är det dags - hemma hos Laila! Det kommer bli en oförglömlig eftermiddag i Lailas trädgård Ons 28 okt.

Du har nu chansen att bli en av de totalt 20 lyssnarna som kommer få uppleva denna intima och exklusiva livespelning med Markoolio.

Anmäl dig här och berätta varför just du borde bli en av de utvalda. På fredag den 23 oktober korar Markoolio vinnarna hos RIX MorronZoo.

Lycka till!

Viktigt

Viktigt för oss är att följa de befintliga rekommendationerna och restriktionerna som Folkhälsomyndigheterna ger befolkningen.

Övrigt

Rekommendationerna och restriktionerna kan ändras när som helst, vilket även kan innebära att vi måste stoppa spelningen, i sådant fall kan vinst dras tillbaka utan kompensation.

Allmänna tävlingsvillkor

Vinnaren koras genom korrekt svar på motiveringen som juryn finner bäst. Juryn består av representanter på NENT Group och deras beslut kan inte överklagas

Vinsten kan inte överlåtas eller ändras avseende innehåll eller omfattning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren kontaktas av Nordic Entertainment Group (NENT Group) efter att tävlingen avgjorts. Konserten sker Ons 28:e Okt.  Kontakt sker via de kontaktuppgifter som deltagaren angivit för vidare information och resebokning.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling. Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.

Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.
Anställda inom NENT Group, deras kunder, samarbetspartners eller återförsäljare samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i NENT Groups tävlingar.

NENT Group är inte ansvariga för tävlingsdeltagarens möjlighet att delta i tävlingen eller om deltagandet begränsas av någon anledning som ligger utanför NENT Groups rimliga kontroll, inbegripet utan begränsning: problem eller annan teknisk funktionsoduglighet hos teleoperatör eller dennes utrustning för telefoni och/eller SMS-trafik, problem med postgång eller e-post vilket gör att deltagares bidrag inte kommer fram till NENT Group, ofullständig eller felaktig information om deltagarens kontaktuppgifter eller annat, förändringar i lagstiftning som påverkar tävlingsupplägg och genomförande, myndighetsbeslut, krigssituation, naturkatastrof eller annan liknande händelse.

NENT Group ansvarar inte för några extra kostnader runt vinsten.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med NENT Groups integritetspolicy. NENT Group ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen. Vidare ansvarar NENT Group inte för direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av din användning av NENT Groups webbsidor.

Sponsorer

Våra sponsorer gör RIX FM Festival Hemma Hos möjlig!

NetOnNet - Snabbt, enkelt och alltid till lagerpris.

TV, Datorer, Telefoni, Gaming, Ljud, Personvård, Hem & hushåll och mycket mer. Smidigt, välj själv om du vill handla på nätet med:

Fri frakt eller Expressfrakt (du kan få det inom 4 timmar, beställ t.ex kl. 12 och hämta det i Instabox kl. 15 (vid mindre paket och om du passerar Insatbox) eller få TV.n hemlevererad redan samma kväll.

Vill du se och hämta dina prylar direkt – åk till någon av våra 27 Lagershopar.

Hemelektronik till lagerpris på nätet eller i Lagershop.

Läs mer

Subway® är världens största snabbmatskedja med fler än 41 000 restauranger i över 100 länder. Subway®-restaurangerna har ett brett utbud av subs, wraps samt sallader och erbjuder gästerna stor valfrihet.

Läs mer

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är.

Läs mer