Se klara Städer

Festivalstopp

Tack till följande städer

Klara Artister

Alla klara artister till RIX FM Festival

Sponsorer

Våra sponsorer gör RIX FM Festival möjlig och några av dem kommer följa med oss på festivalturnén. I eventbyn kan du lära känna dem ännu bättre. 

Vi vill ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Vi gör det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut. Hos oss hittar du medelhavets matskatter. Vi har plockat fram den bästa charken, korvarna, ostarna, oliverna och inläggningarna för alla tillfällen – och gjort det enkelt.

Läs mer

SEAT är ett av Europas snabbas växande och mest intressanta bilmärken. Med rötterna i den internationella kulturstaden Barcelona erbjuder SEAT ett brett sortiment av modeller med vacker design och innovativa tekniska lösningar som gör din vardag enklare. Med senaste tillskottet Arona får du en smart stads-SUV som tilltalar både hjärta och hjärna. Välkommen till SEAT på SEAT.se!

Läs mer

Däck du kan lita på. När du köper Goodyear väljer du en lång tradition av innovation och prisbelönt kvalitet. Kör med däck som ökar trivselfaktorn.

Läs mer

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Läs mer

Vem trodde väl 1954, när chokladmjölken Pucko lanserades, att den skulle finnas kvar 2018? Idag är Pucko något av en svensk nationaldryck, som fått kultstämpel över sig, oumbärlig i korvkiosken. Namnet Pucko fick chokladmjölken från den mycket populära glasspinnen Chokladpuck, Pucko kom med tiden att bli ett måste till korven eller hamburgaren. För vad vore väl en grillad med mos utan en Pucko till?”

Läs mer

Flying Tiger Copenhagen är en dansk designkedja som startade i Köpenhamn 1995. Vi har 860 butiker i 30 länder, varav 52 butiker i Sverige. Hos oss finner du egendesignade, överraskande, färgglada  och humoristiska produkter för hemmet och kontoret. Här finns även leksaker, hobbyartiklar, spel, snacks, elektronik, festprylar och annorlunda accessoarer.

Läs mer

Sveriges enklaste musiktjänst! På I LIKE RADIO hittar du över 20 radiokanaler och några av Sveriges bästa podcasts.

Läs mer
Press 
Vanliga Frågor