Viaplay Logo
Presenterar
Mer info

LEv som en stjärna för en dag

Nu har du chansen att leva som en stjärna för en dag och bli en RIX FM Festival VIP.
Vi bokar in dig och en vän på hotell, rullar ut röda mattan och kör fram limousinen som tar er till VIP platserna när det är dags för RIX FM Festival.

Välj valfri ort som turnén kommer till och bli en RIX FM Festival VIP!

Anmäl dig här nedan och tävla om de sista platserna.

Tävlingsperiod:

Tisdag 1:e juli - fredag 19:e aug

Vad vinner man?

Resa för två personer, boende med frukost på hotell, middag före konsert, limousinefärd till konserten för alla vinnare.
Bästa VIP platserna under konserten, är reserverade för dig och din vän. I vissa orter kan det vara på scen, några meter från artisterna.

Regler:

Åldersgräns 18 år.

Hoppas vi ses!

LYSSNA PÅ RIX FM
Glorious
Måns Zelmerlöw

Sponsorer

Våra sponsorer gör RIX FM Festival möjlig, i eventbyn kan du lära känna dem ännu bättre!

Pizza Hut grundades av bröderna Frank och Dan Carney från Kansas, USA som drömde om att starta en annorlunda pizzeria med amerikansk twist. Idag finns Pizza Hut i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg som inte serveras någon annanstans.

visa mer...

Läs mer  

Njut av den uppfriskande smaken av Pepsi Max, maximum taste no sugar. Pepsi Max är en sockerfri cola med en bra balans mellan söta och syrliga toner. Pepsi Max bör serveras väl kyld, gärna med is. Varför inte prova en smaksatt cola, såsom Pepsi Max Lime eller Pepsi Max Mango?

visa mer...

Läs mer  

Pengaprat för stora och små. Att prata om pengar med barn kan minst sagt vara klurigt. Med Pengapeppen gör vi tröskeln lite lägre och ställer dörren på glänt för roliga och lärorika samtal om pengar. Här har vi samlat tips och råd från experter, men också föräldrafunderingar, utmaningar och praktiska övningar som kan göras tillsammans med barnen. Allt för att ditt barn ska kunna ge sig ut i världen med kloka och sunda värderingar kring ekonomi.

visa mer...

Läs mer  

Vi är byggvaruhuset som hjälper dig att förverkliga dina byggdrömmar hela vägen från start till klart. Vi har idag 16 varuhus runt om i Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder. På vår välbesökta hemsida kan du förutom att beställa hem byggvaror till dina projekt även låna släpvagn eller boka möte med våra duktiga Projektplanerare. Så oavsett om du är en glad hemmafixare, bygger lantställe som ett proffs eller bara söker bra och prisvärda produkter till ditt hem och trädgård så hittar du det hos oss. Allt från minsta blomfrö till rejält virke och självklart den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn.

visa mer...

Läs mer