Presenterar
Mer info

LEv som en stjärna för en dag

RIX FM Festival VIP är tillbaka! Hela 120 VIP-vinnare och du och din vän, kan bli två av dem. Välj valfri ort där ni vill se konserten. Vi bokar in er på hotell och fixar resan. Väl på plats kör vi fram limousinen och kör er till röda mattan och VIP - platserna, när det är dags för RIX FM Festival.  

Lyssna på RIX FM hela dagarna, tävla och vinn!
Lycka till!

Tävlingsperiod:

3 juni - 28 juni

Vad vinner man?

Resa för två personer, boende med frukost på hotell, middag före konsert, limousinefärd till konserten för alla vinnare.
Bästa VIP platserna under konserten, är reserverade för dig och din vän. I vissa orter kan det vara på scen, några meter från artisterna.

Regler:

Åldersgräns 18 år.

Hoppas vi ses!

LYSSNA PÅ RIX FM
Glorious
Måns Zelmerlöw

VÄlkommen till RIX FM Festivalby!

Just nu avslöjar vi stad för stad, dagligen, tills vi avslöjat alla 12 städer som får besök av RIX FM Festival-turnén denna sommar. Se till att lyssna varje vardagsmorgon kl: 07:50 i RIX MorronZoo eller besök denna plats för mer info om varje stad. Så småningom kommer även detaljer kring klara artister, vartefter vi närmar oss sommaren och turnéstarten. För att vara först med info, se till att anmäla dig för vårt nyhetsbrev här nedan.

Krispiga chips, läckra ostbågar, crunchiga jordnötter... I över 50 år har OLW påmint oss om vikten av att slappna av, ta en paus från alla måsten och ge den inre livsnjutaren lite luft. För livet blir så mycket godare om det tas med en nypa salt! Hos OLW hittar du snacks för alla humör och tillfällen. Oavsett vad du själv, din familj, din date, grannarnas ungar eller dina vänner är sugna på så kan du vara säker på att du väljer snacks som alltid smakar lika gott när de kommer från OLW. För riktigt goda snacks, det är vår melodi.

visa mer...

Läs mer  


INGOs filosofi är enkel – hos oss ska ingen behöva betala mer än nödvändigt för att tanka sin bil. Idag har vi ca 500 stationer i Sverige och Danmark där du kan tanka din bil snabbt och enkelt till ett lågt pris. Med INGO-appen kommer du dessutom ännu längre för pengarna. Där kan du spela roliga spel med chans att vinna fria liter, få koll på din bränsleförbrukning och enklare hitta till någon av våra stationer.

visa mer...

Läs mer  

Njut av den uppfriskande smaken av Pepsi MAX, maximum taste no sugar. Pepsi Max är en sockerfri cola med en bra balans mellan söta och syrliga toner. Pepsi Max bör serveras väl kyld, gärna med is. Varför inte prova en smaksatt cola, såsom Pepsi Max Lemon, Pepsi Max Lime eller Pepsi Max Mango?

visa mer...

Läs mer  

McDonald’s är stolt sponsor av RIX FM Festival, och som Sveriges största familjerestaurang vill vi skapa minnesvärda stunder för familjer i hela landet. Vi önskar er en festivalupplevelse fylld av glädje, musik och skratt. Och när magen börjar kurra så är hela familjen varmt välkomna till någon av våra många restauranger runt om i landet.

visa mer...

Läs mer  

Elitfönster är Sveriges ledande fönstertillverkare och 2024 fyller vi 100 år av småländsk hantverkstradition. Vi firar med att lansera våra bästa fönster någonsin med branschens lägsta standard U-värde. Du hittar Elitfönster finns i bygghandeln över hela landet. Elitfönster står för enkelhet, hållbarhet och kvalitet – på småländska.

visa mer...

Läs mer  

Att prata om pengar med barn kan minst sagt vara klurigt. Med Pengapeppen gör vi tröskeln lite lägre och ställer dörren på glänt för roliga och lärorika samtal om pengar, allt för att ditt barn ska kunna ge sig ut i världen med ett gott ekonomiskt självförtroende.

visa mer...

Läs mer